rbr.onlineracing.cz

Pavel Valoušek potvrdil informace o startu na Barumce

04.08.2009 15:28

 

Pavel Valoušek se svým spolujezdcem Zdeňkem Hrůzou byl dnes čestným hostem, který se zúčastnil volby nového jezdce, který bude v barvách společnosti BFGoodrich hájit české barvy na Barum Rally ve Zlíně. Pavel Valoušek odpověděl i na otázku, jak by si představoval svého nástupce. „Rozhodně to není jednoduchá volba, ale já bych upřednostnil jezdce, který by nikdy na start s technikou S2000 nedosáhl, a který by se nikdy jinak na Barum Rally s tak pěkným vozem nesvezl.“

Na Pavla Valouška byly také směřovány otázky motoristických novinářů a Josef Pátl ze společnosti Mediasport nepřímo potvrdil informace, které se před časem objevily na českém internetu. „Pavel Valoušek bude na Barum Rally startovat s vozem specifikace S2000 a věříme, že naváže na úspěch, kterého dosáhl ve společném projektu BFGoodrich a společnosti Mediasport. Pavel bude s největší pravděpodobností startovat s vozem české provenience,“ řekl Josef Pátl.

Po zvolení Martina Prokopa jezdcem BFGoodrich Drivers Teamu se tak dnes potvrdila další velmi příjemná novinka pro české fanoušky, i když jak naznačuje Pavel Valoušek, tak vše ještě není úplně dojednáno.„Za malou chvíli odlétáme do Belgie jednat o pronájmu vozu S2000 pro Barum Rally jednání se vedla a vedou, ale stále to není 100% jasné. Budeme jednat s týmem RGRS o pronájmu Fábie S2000 a já jako Čech bych s tímto českým vozem jel úplně nejradši. Ve hře ale ještě zůstává i možnost startu s Peugeotem 207 S2000, tam je ale k výběru více týmů.“ Ať tak nebo tak, jednání se vedou a je velmi příjemné, že Pavel Valoušek má možnost si dojednat start se špičkovým vozem na Barumce a stát se tak jedním z velkých adeptů na celkové vítězství. 

Zdroj: eWRC.cz

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.